Slavím karetní výročí

Před 12 lety jsem začala, před 12 lety jsem se do nich zamilovala. 😍 A zamilovaná jsem stále. Už jako malá jsem si přála umět vykládat a pak když přišel ten čas, věděla jsem, že tohle bude láska na celý život. ❤️ Každý den jsem s nadšením, radostí a vášní trénovala a postupně začala do karet nahlížet čím dál hlouběji. Protože karty nejsou povrchní. Jak vždycky říkám, v karetním balíčku je život sám. Proto karty miluju! Pomáhají nahlížet do lidských příběhů, do jejich strachů, bolestí i tužeb a přání. Skrze výklady můžu druhým pomáhat, podporovat je, ukázat možnosti, které nevidí a na určité úrovni i léčit. S laskavostí, pokorou, empatií a humorem.
S kartama jsem začínala úplně od nuly a celá ta cesta byla jen moje. Zakopávala jsem a zvedala se, udělala jsem nespočet karetních chyb, ale nikdy mě to neodradilo se na ně vykašlat. A jak nádherný to byl pocit, když jsem se začala zlepšovat a víc a víc jsem z karet chápala i to, co nebylo na první pohled vidět. 😍 Den za dnem jsem si tvořila něco, čemu říkám karetní sebevědomí.
Pochopila jsem, že když dva dělají totéž, není to totéž a že díky možnostem dnešního světa je sakra jednoduchý vypadat jako ta TOP kartářka, i když takový někdo není a jen našel způsob, jak na sebe nabalit lidi, kteří mu zajistí přísun peněz – kvalita nekvalita.
Vím, že tohle je cesta, kterou jít nechci. Je pro mě důležitý pocit, že výklady (i všechno ostatní) dělám nejlíp, jak dokážu. Neznamená to, že jsem vždy bezchybná. Ale za svými výklady si stojím stejně jako za svým přístupem k lidem. Skoro denně od klientů ke mně přichází poděkování nebo zpětná vazba, jak jim moje práce pomohla, jak se jim výklady plní nebo že se cítí líp, protože jsem se jim věnovala. A TOHLE má pro mě smysl a hodnotu. Karetní výklady mě propojily s tolika úžasnými lidmi a mnozí z nich už dávno nejsou “jen” klienty. Doporučují mě dál, vrací se ke mně. 🙏 Mají ke mně důvěru. To pro mě není samozřejmost. A vždycky za to budu vděčná. Vždycky.
Cenu za výklady mám nastavenou jednotně, ať má člověk 2 otázky nebo 20 otázek. Proč? Nechtěla jsem si odstupňovat cenu stylem 1 otázka = 100 Kč, 2 otázky 200 Kč a tak dále. Kromě toho, že mnohdy se otázky propojují, nechtěla jsem sklouznout k tomu, že budu určitým skupinám lidí vykládat po jedné otázce za stovku a někdo bude brát to, co dělám jako samozřejmost. Nechtěla jsem a nechci, aby lidi chodili za mnou s tím (nadsázka), že neví, jestli si dnes mají koupit rohlíky nebo housky, a tak jim na to mám vyložit. Můj čas, energie, zkušenosti a to, JAK s kartama a lidma pracuju, má svou HODNOTU. Když už ke mně jdete, měli byste mít buď otázek víc a obrátit se na mě jednou za čas, anebo klidně jednu, dvě, ale vědět, že to, co po zaplacení dostanete zpátky, je pro vás hodnotný nejen kvůli tomu, že vám skrze karty odpovím, ale i proto, jaká jsem, že vás podpořím a tak podobně. Nechat si vyložit karty je volba, ne povinnost. A já vždycky upřednostním kvalitu před kvantitou. 💪
Děkuju za nádherných 12 let, za všechny ty příběhy, za důvěru i tam někam nahoru za napojení. 🙏❤️
Monika
Jsem terapeut energetické psychologie & EFT, kouč a kartářka. Prostřednictvím EFT terapií i výkladů karet nahlížím s láskou a úctou do lidských příběhů a provázím a podporuji své klienty na jejich cestě ke zdraví, štěstí i úspěchu, na cestě zpět k sobě sama. Věřím, že sny se plní...když jim uvěříte a jdete jim naproti.